Evige jagtmarker
Rimturser's Personal Jesus
Snestorm
Snestorm mistede vi desværre i en alt for tidlig alder - han blev kun 10 mdr!

Snestorm døde af bugspytkirtelbetændelse - hvordan han fik det er uvis. Heldigvis er det ikke en smitsom sygdom.

Snestorm var en rigtig god kat selvom han var døv - han elskede at være på badeværelset om morgenen sammen med børnene og det til trods for at de larmede rigtig meget.

Han var ikke bange for støvsugeren - det var lige før at han tog en ridetur på den, når vi støvsugede i stuen.

Om morgenen skulle han altid gå foran mig ned af trappen og han skulle også altid med ud på badeværelset.

Snestorm stak af et par gange i haven. Det var ikke nogen rar oplevelse. Så besluttede vi at bygge vores løbegård, så han kunne komme udenfor. Snestorm elskede at være i løbegården.

Snestorm har æren for vores løbegård som alle vores katte elsker og han er også årsag til at Titini er opstået!

Forside
Om os
Hankatte
Hunkatte
Kastrater
Killinger
Om katte...
Evige jagtmarker
Kuld
Køb af kat...
Planer
Opdateret d. 28. oktober 2017
Hekla von Friberg
Zena
Zena blev aflivet d. 21 juli 2008 efter at have været syg med opkast et par dage. Hun spiste og drak intet og var tilsidst meget dårlig. Desværre blev det ikke konstateret i tide at det var et fremmede legeme, og til sidst var vi nød til at aflive hende.

Zena havde en eller anden ide om, at hun skulle bide i og spise ting af plastik skumgummi materiale som for eksempel børnenes skumgummi træsko. Det er formentlig ikke dem som var problemet, da børnene lærte at stille skoene ind i skabet. Problemet var i stedet for en kasse med legetøj under sengen som låget var gået af, hvor der var legetøj af skumplastik. Desværre!

Zena var Oxanas kat.

Zena var vores første hunkat. Zena blev mor for første gang søndag d. 21. oktober 2007 til 6 dejlige killinger. Se dem under A-kuld.

Zena passede hendes killinger rigtig godt og var ked af, at killingerne forlod os. Nu skal hun ikke have flere killinger! :-(

Zena blev født d. 13. maj 2006
Sort makreltabby
NFO n 23
Titini's Biyea
Bibi
Desværre var vi nød til at aflive Bibi, da hun blev urenlig efter hun havde været på springtur i adskillige dage i marts 2011. Samtidig var hun en meget lille hunkat og generelt ikke egnet til avl. Da hun ikke var renlig mente vi ikke, at hun kunne sælges, og vi måtte tage en hård beslutning.

Bibi var en kopi kat - hun gjorde mange af de ting som hendes mor også gør. Hun skulle altid sige godnat til mig om aftenen ved at stå på min mave og blive nusset efter jeg var gået i seng.

Bibi elskede også chips og hvidt brød.

Bibi har været på forskellige udstillinger.

Bibi blev aflivet i januar 2012

Bibi er født d. 22. oktober 2008
Sølv sort tortie blotched tabby med hvid
nfo fs 09 22
Acento er desværre den kat, der er lavest i katte hierakiet. Hun elsker at blive nusset, men holder sig generelt meget for sig selv.

I dag har vi taget den svære beslutning af Acento ikke skulle være hos os mere, fordi hun ikke har noget godt liv (juli 2012) :-(

Acento er født d. 21. oktober 2007
Sort
nfo n
Titini's Acento
Acento
Rimturser's Qvickstep
Fenris
Vores megastore, dejlige Fenris fik desværre en blodprop i bagbenene d. 24. juli 2014 og vi var nød til at få ham aflivet - han er meget savnet!

Fenris var et pragteksemplar af en kat - han styrede hele katteflokken, var meget kælen og elskede af massere mens jeg sad og så fjernsyn i stuen eller om natten på en pude ved siden af min hovedpude.

Han var flot på mange områder som vi vurderer højt: stor, øretufser, flot farvespil i pelsen, ikke den helt store asymmetri, kærlig og spinder meget.

Fenris var på forskellige udstillinger og har fået 1xBIV, 2xCAP, 2xEx2 og 1xEx3.

Fenris blev født d. 27. oktober 2005
Sort blotched tabby med hvid
Nfo n 09 22
Sonneholt's Bosse
Nova
Nova døde desværre d. 10. august 2015, 12 år gammel og træt af dage. Nova gad ikke spise og drikke mere og sov stille ind efter en periode, hvor det kun var sovsen i kattemaden som var interessant og tilsidst slet intet :-(

Nova er meget savnet, da han var en speciel kat. Han elskede at skjule snuden i Luccas og mit hår, og så holdt hans fast på en speciel måde, når vi bar ham. Dejlige Nova - håber du får det godt i kattehimlen!

Nova var vores første norske skovkat, og den kat som "snakkede" mest med os. Det var nemt at forstå, når han var lettere utilfreds med noget, for så fik man et bestemt type "miaaaaauuuv"...

Nova kom ikke på udstillinger, fordi han var en kylling. Fremmede mennesker og lyde var virkelig farlige, og Nova gemte sig helst langt væk, når der sketer noget uventet.

Nova blev født d. 30. juli 2003
Rød makretabby med hvid
Nfo d 09 23