Om os
Vi er en familie på 5 personer, Jacques (1970) og jeg (Nina, 1971). Vores børn er Oxana (1998), Ruben (2001) og Lucca (2001).

Da Jacques og jeg flyttede sammen blev vi meget hurtigt enige om, at vi skulle have kat. Vi var begge opvokset med kat. Jacques gik og så kat alle vegne i vores lejlighed. Vi var dog lidt betænkelige ved at skulle have en indekat i en lejlighed og besluttede os derfor for en racekat - tanken var, at racekatte mere havde i generne at være indenfor.

Vores første kat blev købt - Attila en rød perser kat.

Attila var en god kat. Han var fars kat. I mellemtiden var vi flyttet i sommerhus, var blevet færdige med vores uddannelser og vi mente at Attila skulle have en legekammarat. Auger som var en blå perserkat blev købt. Auger var også en god kat.

Da Attila døde efter 10 år ville jeg have en kat til - og det skulle ikke være en perser kat, fordi jeg egentlig ikke synes de er for kønne.

Nettet blev brugt og vi undersøgte en masse om de forskellige katte. Den norske skovkat blev valgt og indenfor kort tid fik vi vores første norske skovkat - Nova.

Hvordan kom jeg så på, at vi skulle til at opdrætte katte?

Jeg havde i et års tid gået og puslet med tanken om, at vi skulle starte et katteri, men med 3 små børn var overskudet ikke så stort. I mellemtiden anskaffede vi os også vores norske skovkat nr. 2 og 3.

Så var vi så uheldige at den ene kat døde i 10 mdr's alderen.

Det blev starten på Titini og opdræt af norske skovkatte.
Oxana
Ruben
Lucca
Forside
Om os
Hankatte
Hunkatte
Kastrater
Killinger
Om katte...
Evige jagtmarker
Kuld
Køb af kat...
Planer
Opdateret d. 28. oktober 2017